[OBAVIJEST] Poslovna suradnja sa Croatia osiguranje d.d.

Dana 12.02.2020. Croatia osiguranje d.d. i naše Društvo sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji.

Croatia osiguranje d.d. će članovima DVD-a i članovima njihove uže obitelji ponuditi sklapanje ugovora o osiguranju pod posebnim pogodnostima i popustima:

  • Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti – kod obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti do 35% komercijalnog popusta, osim za teretni program iznad 12t NDM za koji popust iznosi 20%. Za teretni program iznad 12t NDM tegljač obvezna je primjena doplatka za uvećani rizik;
  • Osiguranje automobilskog kaska – do 25% popusta.

Osim proizvoda osiguranja iz prethodnog stavka ovog članka ostvaruju se i sljedeće pogodnosti:

  • Mirovinska štednja u Dobrovoljnom mirovinskom fondu uz državna poticajna sredstva (max 750kn)+ prinos fonda
  • program Dobra prilika pogodnosti kojom klijent za ugovoreno barem jedno od osiguranja iz ovog članka ostvaruje pravo na ulazak u program Dobra prilika (mogućnost popusta kod partnera Croatia osiguranje d.d.)

 

Sve popuste na proizvode Croatia osiguranje d.d. osim članova DVD-a, mogu ostvariti i članovi uže obitelji članova DVD-a (supružnici, roditelji i djeca).

Croatia osiguranje d.d. će prilikom sklapanja ugovora o osiguranju identificirati člana DVD-a prema OIB-u i potvrdi o članstvu u DVD-u (Iskaznica ili druga potvrda izdana od DVD-a), dok će članove njihove uže obitelji identificirati prema odgovarajućim i valjanim dokumentima. (Osobna iskaznica, vjenčani list ili rodni list).

NAĆINI PLAĆANJA: Gotovina, kartica(1 ili više rata), PayByLink, uplatom na žiro račun.