Fire Combat Rijeka 2014.

U subotu, 27. rujna 2014. godine, na Korzu u Rijeci, održan je 7. memorijal Riječke vatre, u organizaciji javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke. Natjecanje je okupilo 55 vatrogasnih ekipa iz Hrvatske i Slovenije, a kao gosti promatrači bili su prisutni i predstavnici iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Naša B ekipa (Radunić/Petrović-Šule) ostvaruje najbolje vrijeme i osvaja PRVO mjesto! A ekipa (Batina/Šimić) zauzima 5. mjesto u velikoj konkurenciji od čak 35 ekipa u toj dobnoj kategoriji. Vrijedi i istaknuti odlično 3. mjesto(prvo u HR konkurenciji) naših susjeda A ekipe DVD-a Mladost (ekipa Lipotić/Jurić).

Memorijal Riječke vatre održava se sedmi puta za redom u spomen na poginulog riječkog vatrogasca Eda Surinu, koji je stradao 2005. godine u eksploziji prilikom intervencije u Rijeci. Riječki Fire Combat je najstarije, najmasovnije i najprestižnije takvo natjecanje na ovim prostorima te rezultat Radunića i Petrovića predstavlja sjajan podvig i vrlo vrijedan trofej u vitrinama našeg DVD-a.