Fire Combat i dan otvorenih vrata

Dana 29.studenog 2014. na prostoru nekadašnjeg ”Plavog Jadrana” a danas gradskog parkirališta u Kaštel Starom održano je 1. ”Fire Combat” natjecanje u organizaciji našeg Društva. Na natjecanju je sudjelovalo 13 ekipa u 3 kategorije te jedna mješovita ekipa. Čast da otvori natjecanje pripala je zamjeniku gradonačelnika g. Zoranu Bonacinu, inače članu DVD-a Mladost. Nakon odradjenih vježbi u kategoriji muški A pobjedu i vrijedni poklon sponzora Luveti d.o.o. su odnijeli momci iz JVP Split, Teodor Matijašević i Josip Ercegović. U kategoriji B prvo mjesto i prvu nagradu sponzora Vatropromet odnosi ekipa DVD-a Kaštela, Špiro Radunić i Ante Petrović. Ženska ekipa na natjecanju, iz prijateljskog nam DVD-a Klana bez konkurencije osvaja prvo mjesto i vrijedni poklon. Van konkurencije je nastupila mješovita ekipa iz DVD-a Sesvetski Kraljevec, Ana Marija Baričević i Dalibor Bajić te su kući ponijeli po bocu šampijonskog crljenka našeg Ivice Radunića- Kida.

I dok su se vatrogasci ogledali na poligonu, veliki broj Kaštelana svih generacija, tijekom nekoliko sati prvog dijela subote, došao je razgledati izloženu vatrogasnu opremu i vatrogasna vozila, te se i sami okušali u dijeliću  vatrogasnog posla.
Zabave nije nedostajalo, a u svemu su ipak najviše uživali najmlađi.

U poslijepodnevnim satima nastavljeno je druženje u vatrogasnom domu, gdje su najboljima na natjecanju uručene nagrade i priznanja.

Članovi DVD ”Kaštela” zahvaljuju svima koji su nam pomogli u organizaciji i održavanju ove manifestacije te se nadamo da će se isto ili slično organizirati i u nadolazečim godinama.

REZULTATI:
Kategorija E
Kategorija B
Kategorija A
Ukupno

 

Foto: Ante Majić/Portal Grada Kaštela