Svečana sjednica Skupštine HVZ-e u Puli

Svečana sjednica Skupštine Hrvatske vatrogasne zajednice održana je u Domu hrvatskih branitelja u Puli, 06. svibnja 2015. u okviru Programa obilježavanja “Mjeseca zaštite od požara” u 2015. godini. Uz članove Skupštine i vatrogasne dužnosnike svečanost su svojim nazočnošću uveličali zamjenik ministra rada i mirovinskog sustava Božidar Štubelj,glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, župan Istarske županije Valter Flego,  predstavnici Vojnog ordinarijata u Republici Hrvatskoj, Udruge profesionalnih vatrogasaca i zaposlenika na poslovima zaštite od požara u gospodarstvu Hrvatske i Hrvatskog crvenog križa.

 Načelnik Ž. Popović je prezentirao pregled aktivnosti Hrvatske vatrogasne zajednice u 2014. godini.
Prigodnim govorima obratili su se: predsjednik VZŽ Istarske Valter Drandić, župan Istarske županije Valter Flego, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković u ime ravnatelj Državne uprave za zaštitu i  spašavanje Jadrana Perinića, zamjenik ministra rada i mirovinskog sustava Božidar Štubelj i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.

Za životno djelo dodijeljene su povelje i plakete s likom Gjure S. Deželića. Povelje i plakete s likom Gjure S. Deželića dodjeljuju se na prijedlog vatrogasnih zajednica županija/Grada Zagreba, a dobitnik je medju ostalim i naš TONI KOC.

Dodijeljene su i nagrade za najbolji likovni i literarni rad, te foto uradak i najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata.  Pobjednici natječaja za najbolje internetske stranice vatrogasnih subjekata, odnosno 2. mjesto zauzela je  naša web stranica Društva: www.dvd-kastela.hr

Opširnije na www.hvz.hr

 
Purchase Discount Medication! buy dapoxetine online India . Cheapest Rates, Generic Levitra Dapoxetine.
Online Canadian Pharmacy Store! Buy dapoxetine online. Instant Shipping, Buy Dapoxetine .
Buy Prednisone 5 Mg. Next Day Delivery, Where To buy prednisone online. its best device. home lexapro generic canada doxycycline price in pakistan find.